Rólam - ZsusoArt - Soós Zsuzsanna festőművész - művészeti oldala
15392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15392,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
RÓLAM

Egy kis információ rólam és arról hol és miként készülnek alkotásaim,
miként alakult művészeti pályám.

ZSUSOART- Soos Zsuzsanna - Művészeti oldala - Rólam

ki is vagyok én…

SOÓS ZSUZSANNA

1968-ban születtem Dunaújvárosban, jelenleg Kulcson élek. Gyermekkoromban édesanyám szerettette meg velem a művészetet.

 

Egész életemben szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen. 2008 év elején férjemtől kaptam ajándékba egy kezdő készletet. Az ő bátorítására kezdtem el festegetni. Többnyire a magam szórakoztatására festek.

 

Az alapismeretek elsajátítását követően gyakorlatilag önképzéssel fejlesztem ismereteimet. Képeim témájául többnyire tájakat választok, mert finom mozgalmasságuk párosul az örök megújulásban diadalmas élet sokszínűségével.

 

Később ráébredtem, hogy az autodidakta módon elsajátított festészeti technikák kevésnek bizonyultak. Egy kedves ismerős által ismertem meg Geiszler József festőművészt, aki elvezetett a rajz és pasztelkréta rejtelmeibe és megtanította velem ezt a technikát. A mai napig nagyon sok köszönettel tartozom neki a fáradságáért és türelméért, hogy 2010 tavaszától haláláig (2011. májusáig )a tanítványa lehettem.

ZSUSOART- Soos Zsuzsanna – Művészeti oldala – Rólam

Jelenlegi képeim témája és technikája nagyon változatos. Előnyben részesítem a modern képeket ( nonfiguratív ) , és szeretem alkalmazni a XXI. századi technikákat.

Soós Zsuzsanna

festő- és képzőművész

Jelenleg Nógrádi Katalin festőművésznőnél tanulom a Bob Ross technikát. Itt alakult ki bennem az olajfestészet iránti szeretetem.

Kellemesen eltöltött három és fél év és rengeteg tanulás után a tudásvágyamat előtérbe szorítva, úgy gondoltam máshol folytatom tovább tanulmányaimat.

Így kerültem el Székesfehérvárra Simon M. Veronika festőművésznő tanodájába.

Az SMV 2000 Festőtanodában több mint 30 féle szakkurzuson vehet részt az ott tanuló.
Ezeket a kurzusokat elvégezve 2015. október, november hónapokban szakvizsgát tettem és így a festőmester címet értem el.

Jelenlegi képeim témája és technikája nagyon változatos. Előnyben részesítem a modern képeket ( nonfiguratív ) , és szeretem alkalmazni a XXI. századi technikákat.