Főoldal - ZsusoArt - Soós Zsuzsanna festőművész - művészeti oldala
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Üdvözlet

SOÓS ZSUZSANNA

művészeti oldalán.

ZSUSOART - Soós Zsuzsanna - művészeti oldala

Köszönöm, hogy meglátogattad személyes oldalamat!
Ne habozz böngészni a legfrissebb információk között.

FESTMÉNY, RAJZ

A festmény egy státusszimbólum, a fényűzés kelléke, pompás ajándék. Vállalom egyedi rajzok, festmények elkészítését bármilyen témában, hogy emelje otthonának, irodájának hangulatát.

EGYEDI AJÁNDÉK

Lepd meg szeretteidet egy egyedi és felejthetetlen ajándékkal legyen az egy festmény, rajz vagy egyedi tervezésű ajándéktárgy textilből, üvegből vagy akár betonból!

BETON, ÜVEG

Gyönyörű tárgyak üvegből és betonból. Ezekkel az új technikákkal és anyagokkal látványos és egyedi formavilágú dísztárgyakat készítek, kül- vagy beltéri dekorációs elemekként.

TECHNIKÁIM

A vizuális megjelenítésnek nagyon sok módja létezik. Amikor alapvetően rajzi ábrázolásról beszélünk (papírra készített alkotás vonal és tónus használatával), akkor két fő csoportra oszthatjuk a munkákat: az egyedi grafikára és a sokszorosított grafikára. Ma egyre nehezebb a grafikát pontosan meghatározni, hiszen a vegyes technikák elterjedésével a műfajok határai elmosódnak.

FESTMÉNY0%
RAJZ0%
TEXTIL0%
ÜVEG0%
BETON0%
ZSUSOART - Soós Zsuzsanna - művészeti oldala

OLAJ A VÁSZNON

Az olajfestés fedő technika, tehát miután megszárad egy réteg, rá lehet festeni egy újabbat. Ez a fajta festésmód pontos tervezést kíván, ez az egyik legnehezebb technika. Az olajfesték lassabbak szárad, mint a tempera, színei mélyebbek, tüzesebbek, fényesebbek. Csodálatos finomságú fény-árnyék viszonyok, tónus és színátmenetek érzékeltetésre alkalmas.

KEDVENC ALKOTÁSAIM

Had mutassam be kiemelt és kedvenc alkotásaim, az általam használt képzőművészeti technikák felvonultatásával.

VÁLASSZ MAGADNAK MŰTÁRGYAT

Válogasson kedvére általam készített műalkotások között vagy rendeljen egyedi, személyre szabott dísztárgyat, festményt, rajzot, képet…

ZsusoART legfrissebb…

ZsusoART képtörténet…

ZsusoART-Képtörténet-www.sooszsuzsa
ZsusoART folyamatkép PORTRÉ | www.sooszsuzsa.hu
ZsusoART - SAS | www.sooszsuzsa.hu

Kövess minket…